3 x de leukste cadeautjes voor je opa en oma

roses-1867911_960_720

Een cadeautje verzinnen voor iemand kan soms best lastig zijn, zeker als het om je opa of oma gaat. Hoewel je opa of oma vast al blij is dat je er bent op de verjaardagen, wil je ze toch iets geven waar ze iets aan hebben of wat ze gewoon echt mooi vinden. Maar wat vindt je oma of opa nu eigenlijk leuk? Weten wat je aan jouw opa of oma moet geven? Lees dan snel verder. In dit artikel geef ik je namelijk verschillende tips waar ze vast en zeker blij mee zijn.

Denk niet te moeilijk

Je opa of oma blij maken is niet zo moeilijk als je denkt. Ze zijn al blij als je er bent waarschijnlijk. Als je toch wat mee wilt nemen, dan kun je ze met een kleinigheidje al gauw blij maken. Denk aan een mooie bos bloemen, hun lievelings luchtje of iets wat met de hobby van je oma of opa te maken heeft. En kun je niet komen op de verjaardag zelf? Stuur dan altijd even een kaartje. Zo laat je weten dat je aan ze denkt en dat is vaak al genoeg.

Een persoonlijk cadeautje

Een leuke foto van jullie samen in een fotolijst, een fotoboek of een gepersonaliseerde verjaardagskalender, een persoonlijk cadeautje is het allerleukste om te geven én om te krijgen. Zo ziet je oma of opa echt dat je er tijd aan hebt besteed en kunnen ze je cadeau altijd vol trots bekijken. Ben je niet zo van de foto’s? Denk dan eens aan het laten graveren van een sieraad of een mooie vaas. Laat bijvoorbeeld alle voorletters van de kleinkinderen op een mooie manier graveren. 

Een uitje samen

Zijn jouw opa en oma nog goed te been? Neem ze dan mee op een uitje. Denk bij het regelen van het uitje wel aan wat je oma en opa leuk zouden vinden. Neem ze dus bijvoorbeeld niet mee naar een pretpark (tenzij ze dat leuk vinden natuurlijk). Pols bij ze wanneer je ze een dagje kunt lenen en plan het bezoek van tevoren. Zo weet je zeker dat het door kan gaan. Op de verjaardag zelf kun je bijvoorbeeld een leuke bon maken waarop staat dat jullie een dagje weg gaan. Geen idee wat een leuk uitje is? Vraag het dan aan je ouders. Zij kunnen je vast helpen iets leuks uit te zoeken. 

Facebook
Twitter
Pinterest