Binnenkort verhuizen, vergeet deze zaken dan niet

pexels-ketut-subiyanto-4246012

Verhuizen is meer dan alleen dozen inpakken en verplaatsen naar je nieuwe woning. Er komen veel meer dingen bij kijken waar je misschien in de eerste plaats niet aan zal denken. Ook kan je veel efficiënter verhuizen als je het slim aanpakt. Ook raad ik je aan om een regionaal verhuisbedrijf in te zetten. Ga je wonen in Rotterdam? Regel dan ook het verhuisbedrijf in Rotterdam. Dit verminderd je stress en je geeft zo veel werk uit handen.  

Wat te regelen

Iets belangrijks om te regelen wat snel vergeten word is de verzekering. Een verzekering afsluiten voor je nieuwe adres is zeker van belang. Je weet maar nooit wat er de eerste weken van je nieuwe verblijf kan gebeuren. 

Iets anders wat snel vergeten word is het overzetten van de post. De bewoners van jou oude huis worden namelijk echt niet blij van het krijgen van jou belastingbrieven of jou tijdschriften.

Een ander puntje dat echt geregeld moet worden voordat je gaat verhuizen is het overschrijven van gemeente. Daarbij hoort ook bij het overschrijven van dokter en tandarts.

Makkelijk verhuizen

Veel mensen verhuizen steeds meer naar een grote stad. De kans is groot dat jij ook naar een grotere stad verhuisd. Treuzel dan niet om met je eigen auto meerdere keren heen en weer te rijden. In de tijd dat jij één keer je auto leeg hebt gehaald, staat een verhuisbedrijf al lang met je spullen voor je huis. Neem als voorbeeld Amsterdam, Als jij in Amsterdam gaat wonen is het niet handig om je auto leeg te ruimen langs een drukke straat. Daarnaast is het parkeren met aanhanger daar niet ideaal. Bij het inschakelen van bijvoorbeeld verhuisbedrijf Amsterdam geef je het grote werk uit handen wat voor jou stress bezorgd. Ideaal toch?

Tips

Ik wil je graag nog een paar kleine tips meegeven bij het inpakken van al je spullen.

Als eerst wil ik je meegeven dat je niet de dozen te vol moet doen. Zo kunnen ze te zwaar worden en kan je niet altijd de handgrepen gebruiken. Als de dozen ook te vol zijn kan je zo ook niet makkelijk stapelen omdat de bovenkant niet vlak is.

Je hebt waarschijnlijk allerlei maten dozen, grote en kleine. De kleine dozen zijn meer geschikt voor zwaardere spullen. Denk bijvoorbeeld aan gereedschap. De kleinere dozen zijn steviger en kan je ook niet te zwaar vullen. De grotere dozen zijn meer geschikt voor lichte spullen, denk maar bijvoorbeeld aan je beddengoed. 

Plak op elke doos die je inpakt een sticker met wat er in zit. Zo kan je met het uitpakken van de verhuiswagen alles in één keer goed neerzetten in het huis. Dit scheelt heel veel werk met het uitpakken van de dozen en het inrichten van het huis.

Facebook
Twitter
Pinterest