Deze tips moet je hebben gelezen voor je gaat verhuizen

action-asphalt-auto-automobile-193667

Het is zeker niet makkelijk: verhuizen. Maar toch doet iedereen het wel eens. Hoe pak je zo’n verhuizing nou aan? Er zijn op het internet talloze tips te vinden. Toch zijn deze 4 tips het bekijken waard. Deze laten je het belangrijke niet vergeten en zorgen dat je de kleine details niet vergeet. Slechte voorbereiding zal uiteindelijk veel tijd verspillen tijdens de verhuizing. Hoe krijgt je alles uit je oude huis? Wie kunnen je helpen? Dit zijn vragen waarop je zo het antwoord weet.

4 tips voor het verhuizen

 1. Goedkoop verhuizen is niet altijd minder goed

  Let op dat je niet te veel betaald voor een verhuizing. Er liggen veel verhuisbedrijven op de loer die veel te veel vragen voor de dienst die ze leveren. Een betrouwbaar verhuisbedrijf hoeft niet altijd duur te zijn.

 2. Kijk naar de reviews

  Wat vinden andere? Al ga je op zoek naar een goed verhuisbedrijf, zorg dan dat je een goed gewaardeerde aan de haak slaat. Meestal staan er op de website van de verhuizers ervaringen. Deze kunnen je mening vormen. Toch is het handig om nog op andere platformen te zoeken naar meningen van andere over dit verhuisbedrijf. Google-reviews geeft je een goed inzicht in dit. Hier kan het verhuisbedrijf niet zelf nep-reviews plaatsen, wat helaas vaak gebeurt op de eigen websites. Google geeft een betrouwbaar beeld van het verhuisbedrijf.

 3. Zorg dat je alles heel houdt

  Als je gaat verhuizen wil je natuurlijk dat je spullen helemaal zonder krassen of andere schade bij de nieuwe bestemming aankomen. Pak daarom alles goed in ten eerste. Ten tweede is het belangrijk om alles op de juiste manier te verplaatsen. Hoe doe je dit? Het inpakken van je bestek of je schoenen is niet zo moeilijk. Je tv-scherm is al een heel ander iets. Zorg dat je zulke voorwerpen goed inpakt met materiaal die krassen tegengaat. Vaak kan je deze anti kras folie bij een verhuisbedrijf halen. Woon jij bijvoorbeeld 5 hoog in een appartementenflat, dan kan het heel lastig zijn om bijvoorbeeld je bed of bank naar beneden te krijgen. Zorg daarom voor een verhuislift. Een verhuislift kan verhoogd worden tot jouw woning. Het meubel wordt er op geplaats en het wordt rustig naar beneden gebracht. Onder aan de lift kan het meubelstuk naar de verhuis bus getild worden.

 4. Zorg dat je vooraf weet wat je verwacht van de verhuizers

  Huur jij een enkele verhuizer in voor het verhuizen van een mega inboedel, dan kan de verhuizers niet productief werken. Op de website van het verhuisbedrijf is meestal te vinden hoeveel verhuizers je moet inhuren voor de grootte van jouw inboedel. Vergeet hierbij ook niet het huren van een verhuislift of -bus. Wees duidelijk als er uitzonderingen kunnen ontstaan tijdens het verhuizen. Laat dit de verhuizers vooraf weten.

Facebook
Twitter
Pinterest